45

2013-10-14
 
 
 
 
 
 
 
Min helg har varit precis allt vad en bra helg ska vara. Alla bilder är tagna fredagkväll, då bjöd jag närmaste vännerna på middag, cupcakes och förfest innan vi dansade på Etage. Jag, Felix och Marcus hade så pass roligt att vi stannade tills musiken tog slut och de släpade ut oss kl 2. Då åkte vi hem till mig för livets bästa efterfest. På lördag fm såg vi reprisen av idol och drack upp de flaskor avslagen läsk som blivit kvar och på kvällen åt vi burgare och drack öl på stan. 
 
Idag har jag sovit bort halva dagen, gått en långprommis med mamma och pappa och sett en romantisk komedi med Agnes och Linda. Imorgonbitti åker jag till Bollnäs med ett gäng jobbarkompisar för ett dygn innebandyturnering och fest. Hela livet känns väldigt festligt nu faktiskt.

44

2013-10-09
 
 
 
 
Den senaste tiden har mestadels varit goda nyheter och drömmar som gått i uppfyllelse. Ingen dödsångest ingen panikattack inte ens en liten klump i magen eller några små hugg i bröstet. Jag undrar om någon höst någonsin medfört så många glada dagar?? Inte vad jag kan minnas.
 
Men så idag blev jag påmind om hur det känns när hjärtat blir sådär plötsligt tomt. Och i samma stund bleknade det här temporära mellanaktslivet till något väldigt ensamt och trist. Jag är ledig mitt i veckan, hänger mest med jobbarkompisar eller mamma och pappa på min lediga tid, morgonjoggar eller promenerar lite runt Kålgårn när jag är på det humöret, går på bio eller äter middag ute ibland. Och det har varit skönt att driva runt såhär i några månader, men allt har sin tid och nu har jag nog levt klart livet som halvtidsanställd i Falun tror jag.
 
Jag lär mig ingenting nytt här och allt står väldigt stilla. Därför (obs huvudsaklig anledning till inlägget) tackade jag ja till ett säsongsjobb i Trysil förra veckan! Det drar igång i början av december. Med andra ord lämnar jag den här staden och hela det bekväma, lite uttjatade livet bakom mig om mindre än två månader. Mycket blandade känslor i det. Mest är jag superpeppad och förväntansfull!

43

2013-10-02
 
 
 
 
Vaknade till frukost på sängen, blommor i fönstret och överraskande grattiskort i brevlådan. Cyklade till tandläkaren genom livets finaste höstmorgon och återvände hemåt med en perfekt lagad framtand. (ÄNTLIGEN kan jag le hur brett jag vill igen utan att se alldeles sne ut!!!!)
 
Efter lunch trampade jag iväg till Trafikverket på skakiga ben och med nervositet upp över öronen. Körde upp med en riktigt läskig typ som mot all förmodan godkände mig efter 1000 tabbar. Så nu har jag mitt körkort och slipper köra med den fula, gröna skylten en endaste meter till. Det firade jag och mamma med take away-thai och en flaska vin skavfötters i soffan.
 
Väldigt glad 19-årsdag. Tack för all uppvaktning!

42

2013-10-01
 
 
 
 
 
 
Livet ÄGER nu. Mer om varför i slutet av veckan, men det är sådär så att jag nästan går runt och väntar på att livsflytet ska vända. Bilderna visar kanske 1% av allt bra som hänt sen sist. En ledig söndag, en skogspromenad i Grycksbo, en lunch med Emma och Kajsa och en pannkaksfrukost. Och så mig själv i en ny favvo-tröja.
 
Något som också är roligt är att jag fyller 19 imorgon! Visst känns det som en rätt meningslös ålder att fylla, men ändå.